Gecertificeerde NVM Makelaars

Onze  gecertificeerde NVM-makelaars / -taxateurs zijn  geregistreerd in het NRVT register (www.nrvt.nl).  Bovendien is de NVM sinds jaar en dag het A-merk in de makelaardij. De professionaliteit van de NVM-makelaar / -taxateur strekt verder dan alleen de certificeringsregeling. Een makelaar van de NVM is verplicht een educatietraject te volgen om zo aan de strenge eisen van deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid te voldoen. 

Op uw verzoek en afhankelijk van het doel van de taxatie stellen wij  het taxatierapport op. Daarin verwerken wij alle relevante aspecten van het pand, zoals de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens, erfdienstbaarheden, voorgenomen verbouwingsgegevens enz.

Dankzij onze brede organisatie zijn wij bovendien constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt.

Wat is een NWWI-taxatie:

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI, is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Met dit keurmerk heeft de consument meer zekerheid over de daadwerkelijke waarde van zijn woning. Een goed onderbouwd, betrouwbaar taxatierapport!

NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

NVM Achterhoek taxateurs voert als gespecialiseerd taxatiebureau deze NWWI-taxaties uit. In het opdrachtformulier onder de button "opdracht aanvragen" kunt u aanvinken dat het een NWWI-taxatierapport betreft.